MKB en utiliteit

 

Een goed klimaat op de werkvloer
 
Goede klimaatbeheersing is in elke werkruimte onontbeerlijk, of het nu gaat om een kantoor, winkel, sportcomplex of horecaruimte. Een aangenaam klimaat draagt bij aan de gezondheid van uzelf, uw medewerkers en van uw klanten. Het verhoogt bovendien de productiviteit en stimuleert de creativiteit. Een goede airco zorgt voor koelte als de temperatuur buiten en binnen stijgt en levert comfortabele warmte als het buiten (en binnen) kouder wordt. 
 
VRV- en VRF-systemen
VRV- en VRF-systemen (of multi V-systemen) zijn innovatieve klimaatsystemen voor grote gebouwen, zoals hotels, banken, kantoren en andere bedrijfsruimten. Met deze installaties kunnen via één enkele buitenunit tot maar liefst 64 binnenunits aangestuurd worden. Een VRV- of VRF-systeem is leverbaar in verschillende varianten: alleen koelen, warmtepomp en koelen én verwarmen. Naar keuze is het systeem uitgerust met een standaard aan/uit of met een inverter regeling. 
 
Plafond-, kanaal en cassettemodellen
Mooie ruimtebesparende oplossingen in winkels, restaurants, vergaderzalen of grote kantoren zijn plafond-, kanaal of cassettemodellen. Deze airco’s worden aan of in het plafond gemonteerd. 
 
Het plafondmodel blaast lucht langs het plafond. Kanaalmodellen worden volledig ingebouwd in vaste plafonds of technische ruimten en voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden aan complexe airco installaties. De lucht wordt via buizen naar de gewenste inblaasopeningen geleid en via roosters comfortabel in de ruimte verdeeld.
 
Ook het cassettemodel wordt ingebouwd in het plafond, waarbij alleen het stijlvolle decoratiepaneel zichtbaar is. De behandelde lucht wordt uitgeblazen in één, twee of vier richtingen. Wij leggen u graag uit welke mogelijkheden er zijn en wat voor uw pand de beste oplossing is.
 
Het juiste klimaat in computerruimten
In computerruimten draaien computer, servers en telecommunicatieapparatuur dag en nacht. Daarbij komt veel warmte vrij. U kunt deze ruimten met behulp van de juiste airco perfect klimatiseren. Ook hiervoor biedt Nienhuis Klimaattechniek diverse klimaatsystemen met koelvermogens van 2,8 kW tot 25 kW. 
 
Meer weten? Neem gerust eens contact met ons op.

Contact

Hoofdkade 3 Stadskanaal
0623465533
info@nienhuisklimaattechniek.nl