Particulier

 

Koel in de zomer, warm in de winter
 
Wat is er nu heerlijker dan een koele woning als buiten de temperatuur tot tropische hitte stijgt? Met de juiste airco geniet u van weldadige verkoeling en zijn slapeloze zomernachten door de warmte voorbij. In een koele slaapkamer slaapt u lekkerder en wordt u uitgerust weer wakker. Uw gezondheid en die van uw gezin varen er wel bij. En wel zo praktisch: veel airco’s kunnen zowel kan koelen als verwarmen. Zo is het in de winter met hetzelfde systeem behaaglijk warm in huis.
 
Een passende airco voor elke ruimte
De airco’s die Nienhuis Klimaattechniek installeert, dragen bij aan een perfect binnenklimaat en zijn betrouwbaar, stil en energiezuinig. Bovendien zijn ze minder milieubelastend door de toepassing van ‘groen’ koelgas. 
 
Welk systeem het beste past bij uw eisen is onder meer afhankelijk van de grootte en isolatie van de ruimte en de hoeveelheid warmtebronnen, zoals verlichting, tv of computer. Single split units zijn zeer geschikt voor woon- en slaapkamers. Ze bestaan uit een binnenunit die hoog aan de wand wordt gemonteerd, en een buitenunit. Op een multi split airco kunnen op één buitenunit twee of drie binnenunits worden aangesloten. Omdat deze units onafhankelijk van elkaar werken, kunt u in elke ruimte naar keuze de temperatuur aanpassen. Graag informeren wij u over de van airco bij u thuis.

Contact

Hoofdkade 3 Stadskanaal
0623465533
info@nienhuisklimaattechniek.nl